Сушени плодове

Широк асортимент от аромати и вкусове

В нашата селекция от сушени плодове ще откриете неповторимия вкус и качество на продукти като сушени кайсии, сливи, смокини, червени боровинки, годжи бери, различни видове фурми, внос от Иран, Израел, Тунис и много други. Освен това имаме и богато разнообразие на стафиди – златна стафида, натурална стафида, златна джъмбо стафида, натурална джъмбо стафида. Нашите сушени плодове предлагат разнообразие, което позволява на вас като търговец да удовлетворите изискванията на разнообразни клиенти и да предоставите на тях вкусови изживявания, които ще ги впечатлят. 

Гарантирано качество и свежест

Ние сме посветени на предоставянето на най-високо качество продукти. Всички наши сушени плодове се съхраняват и подготвят с изключителна грижа, запазвайки свежестта и хранителните стойности на оригиналните плодове. Тази грижа за качество е ключът към дългосрочните и успешни отношения с клиентите ви.

Свежест
0
Вкус
0
Качество
0

Възможности за разнообразие

С нашите сушени плодове разширявате асортимента си и предоставяте на клиентите си уникални опции за кулинарно творчество и здравословно хранене.

 1. Какви продукти предлагате?

  Най-популярните продукти сред нашите клиенти са: стафиди, фурми, кралски фурми, сушени кралски фурми с орехи, червена боровинка, годжи бери, сливи, кайсии и смокини.

 2. В какви разфасовки се предлагат?

  Малки разфасовки от 100 гр. и 150 гр. имаме от червена боровинка, годжи бери, стафиди, фурми, сливи, фурми с орех. От всички продукти имаме разфасовки от 500 гр. и/или 1 кг., също и по-големи кутии от 3 кг. и чували.

 3. Съдържат ли захар?

  Нашите сушени плодове не съдържат добавена захар.

 4. Цени и условия за поръчка.

  Свържете се с нас на имейл sales@thebestbg.com и ще ви изпратим ценова оферта. Заповядайте на място в нашия склад в гр. София, ул. Амстердам 16, Зеленчукова Борса Дружба, където можете да разгледате всички наши продукти и да получите информация относно нашите цени за търговци.