УСЛУГИ

получете индивидуална оферта

Направете поръчка сега

Обадете се на тел: 0882 88 22 88 или изпратете имейл на: sales@thebestbg.com и получете вашата индивидуална оферта. С радост ще отговорим на вашето запитване.

100% гарантирано качество

Всеки продукт от нашия асортимент е внимателно подбран и преминал през стандартите ни за качество.

Надежден партньор

В наше лице можете да намерите един дългосрочен, сигурен и надежден партньор, с който да вървите напред.

Разнообразни продукти

Стараем се да не спираме да се развиваме и поради тази причина нашата гама от продукти расте с всеки изминал ден.

Ценова конкурентност

Нашият бизнес се гордее със силната си ценова конкурентност, където съотношението цена-качество е на най-високо ниво.

Бърза доставка

Всяка поръчка направена до 12:00 часа на обяд може да бъде изпратена на същия ден. Работим усърдно, за да осигурим бърза и ефективна обработка на всички поръчки.

Удобна локация

Намираме се в удобен район в гр. София, зеленчуковата борса Дружба. Нашия склад работи без почивен ден и отваря рано сутрин, гарантирайки бърза обработка на вашите поръчки.

7000обработени поръчки
240продукта
10служители
3години опит
ГАРАНТИРАН ПРОИЗХОД

Работим с най-високо качество продукти

Произхода на ядките, сушените плодове, семената и всички други продукти, които предлагаме е от съществено значение за нас. Ние внимателно подбираме и сътрудничим само с надеждни доставчици и ферми от цял свят. Този стриктен избор на партньори ни позволява да предоставяме продукти с висок стандарт на качество и произход, като осигуряваме, че всеки продукт, който предлагаме, е следен и сертифициран.

Ние работим със сертифицирани ферми и производители, които спазват високи стандарти за селекция, обработка и опаковане на нашите ядки, сушени плодове и семена. Този подход гарантира, че клиентите ни получават продукти от най-високо качество и със сигурност за произхода им.

С нашите продукти от целия свят, ние се стремим да предложим разнообразие и вкус, като в същото време поддържаме прозрачност по отношение на произхода и качеството на всеки продукт, който предлагаме.

Nuts and Dried fruits The Best

ИСКАТЕ ЛИ ДА РАБОТИТЕ С НАС?

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас, в най-кратък срок!