Премиум миксове

Широк асортимент от аромати и вкусове

Нашите миксове от ядки и миксове от ядки и сушени плодове представляват богатство от аромати и вкусове, които ще ви зарадват с всяка хапка. С нашия широк асортимент от миксове, вие и вашите клиенти ще откриете разнообразие от изкусителни комбинации, вдъхновени от природата. Независимо дали избирате нашите сурови или печени миксове, екзотични смеси или класически комбинации, нашите продукти ви предоставят възможността да се насладите на уникални вкусове и аромати, които създават изкушение и удоволствие.

Гарантирано качество

Гарантираното качество на миксовете от ядки е фундаментално за нашата мисия. Всеки микс е внимателно подбран и приготвен със строго спазване на високи стандарти за качество и свежест. С нашите продукти, вашите клиенти ще се насладят на вкусово удовлетворение и увереност в качеството на всяка хапка. Ние сме ангажирани с качество и гарантираме, че всеки микс е пресен и предоставя вкус и изключително качество.

Свежест
0
Вкус
0
Качество
0

Възможности за разнообразие

Възможностите за разнообразие с нашите миксове от ядки са безгранични. Ние предоставяме голям асортимент от различни комбинации и смеси, които могат да удовлетворят всеки вкус и предпочитания.

 1. Какви продукти предлагате?

  Предлагаме печени и сурови миксове. Печените миксове от ядки са с две ядки (бадем и кашу), с три ядки (бадем, кашу и лешник), с четири ядки (бадем, кашу, лешник и шам фъстък). Освен това предгаламе и миксове с фъстъци и миксове с подправки. Нашите сурови миксове са от ядки или от ядки и сушени плодове, като най-популярни сред нашите клиенти са Енергиен микс и Тонус микс. Имаме и специално разработен микс само от екзотични плодове.

 2. В какви разфасовки се предлагат?

  От всички миксове независимо печени или сурови, само с ядки или комбинация от ядки и сушени плодове, ние имаме малки разфасовки от 180 гр. или 200 гр. Освен това имаме по-големи разфасовки от 500 гр. и 1 кг.

 3. Съдържат ли сол?

  Суровите миксове нямат добена сол, печените миксове имат добавена сол. Освен това имаме и миксове с различни подправки. За повече информация разгледайте нашия продуктов каталог.

 4. Цени и условия за поръчка.

  Свържете се с нас на имейл sales@thebestbg.com и ще ви изпратим ценова оферта. Заповядайте на място в нашия склад в гр. София, ул. Амстердам 16, Зеленчукова Борса Дружба, където можете да разгледате всички наши продукти и да получите информация относно нашите цени за търговци.