За Нас

Нашата история

В сърцето на нашето пътуване лежи страстта към здравословния начин на живот и отдадеността да споделяме щедростта на природата със света. Ние сме разказвачи на вкусове, пазители на здравето и доставчици на най-изтънчените съкровища на природата.

Нашата история започва с визия да внесем богатството от ядки, както сурови, така и печени, заедно със селекция от семена и сушени плодове, в живота на тези, които търсят перфектната комбинация от вкус и хранене. От самото начало знаехме, че нашата мисия е да доставяме не просто продукти, а преживявания, които възпламеняват сетивата и подхранват душата.

Всяка ядка, всяко семенце е глава от нашата история. Те се доставят внимателно от кътчетата на земята, където почвата се подхранва от поколения фермери, които разбират изкуството да култивират най-доброто.

Нашият ангажимент се простира отвъд предоставянето на висококачествени съставки. Ние също сме почитатели на иновациите, като винаги проучваме нови начини да съживим вашите вкусови рецептори. От нашите класически печени ядки до иновативното сливане на вкусове в нашите миксове, ние се стремим да ви предоставим продукти, които превръщат всяка хапка в приключение.

Но нашата история не е само за ядки и семена, става въпрос за връзките, които създаваме. Гордеем се, че сме част от вашето пътуване към по-здравословен начин на живот.

Визия
В основата на нашата визия е свят, в който всяка хапка е празник на най-доброто от природата. Ние се стремим да бъдем пътеводната светлина в царството на ядките, семената и сушените плодове, внасяйки иновация и храна на всяка маса. Нашето пътуване е съчетано от непрекъснатия растеж, устойчивостта и общността, тъй като се стремим да създадем по-светло и по-здравословно бъдеще за всички.
Мисия
В основата на нашата мисия е непоклатимата вяра, че всеки заслужава достъп до здравословни, питателни и с ясен произход продукти. Ние разпространяваме разнообразна гама от висококачествени ядки, семена, тахани, мед и сушени плодове. Ангажираме се и фокусираме усилията си в съвършенството на снабдяването и дистрибуцията.

Гаранция за високо качество

Качеството на продуктите е нашата движеща сила и затова нашата история започва със строги мерки за контрол на качеството, които се прилагат на всеки етап от нашия дистрибуторски процес. Ние щателно доставяме, проверяваме и боравим с нашите ядки, семена, сушени плодове и други, за да гарантираме, че всеки продукт отговаря на най-високите стандарти.

Строг контрол на качеството
0
Постоянно съвършенство при печене
0
Удовлетвореност на клиента
0
Премиум селекции
0
plant

нашият невероятен екип

Хората, които стоят в основата

Лилия Захариева
Финансов Мениджър

Опитен специалист във финансовата сфера, с богат опит в управлението на инвестиции и финансови ресурси.

Борис Иванов
Търговски Мениджър

Професионалист с богат опит в управлението на продажбите, гарантиращ успешното развитие на бизнеса.

Стойна Пешлова
Маркетинг Мениджър

Квалифициран икономист, с опит в икономиката, маркетинга, рекламата и управлението на брандове.

важни етапи

Нашето Развитие

Пътуването ни през времето е белязано от важни етапи, всеки от които представлява глава в нашия ангажимент да предлагаме първокласни ядки, сушени плодове, семена, тахан, мед и други продукти.

Зад всяка ядка, семенце, бурканче тахан или мед и опаковка сушени плодове стои нашият забележителен екип. Членовете на екипа, които се състоят от страстни експерти в съответните области, са движещата сила на нашия успех. От щателните ни експерти по контрол на качеството до отдадените ни специалисти по снабдяване и иновативния ни екип за внедряване на нови продукти, всеки член споделя обща цел – да ви предложи най-добрите и здравословни продукти.

Докато размишляваме върху нашето пътуване, ние оставаме ангажирани да ви предоставяме най-доброто, което природата може да предложи. Нашата история далеч не е приключила и ние с нетърпение очакваме да продължим да се развиваме, да растем и да споделяме с вас радостта от новите начинания.

С благодарност за вашето доверие и ентусиазъм ви каним да се наслаждавате на всеки момент, на всяка вкусна хапка, и да се присъедините към нас във вълнуващите глави, които тепърва ще се пишат в нашата обща история.

27Септември1999

Полагане на основите

Нашата история започна с визия да споделим полезността на ядките, сушените плодове и семената със света. Създадохме нашата компания с мисията да направим здравословното хранене по-достъпно.
01Февруари2005

Разширяване на продуктовата гама

В началото започнахме със скромна селекция от ядки. Докато се разраствахме, разширихме продуктовата си гама, за да включим различни ядки, семена, тахан, мед, сушени плодове, снаксове и възхитителни миксове.
05Май2015

Отличен контрол на качеството

2015 г. беше повратна точка, когато въведохме строги мерки за контрол на качеството, за да гарантираме последователността и превъзходството на нашите продукти.

31Юли2023

Навлизане на нови хоризонти

Нашата марка разшири присъствието си, достигайки нови пазари и споделяйки радостта от нашите продукти с по-широка аудитория.