Сушени екзотични плодове

Широк асортимент от аромати и вкусове

В нашата селекция от сушени екзотични плодове ще откриете неповторимия вкус и качество на продукти като сушени ананас, папая, помело, кокос, манго, джинджифил и много други. Нашите сушени плодове предлагат разнообразие, което позволява на вас като търговец да удовлетворите изискванията на разнообразни клиенти и да предоставите на тях вкусови изживявания, които ще ги впечатлят. 

Гарантирано качество и свежест

Ние сме посветени на предоставянето на най-високо качество продукти. Всички наши сушени плодове се съхраняват и подготвят с изключителна грижа, запазвайки свежестта и хранителните стойности на оригиналните плодове. Тази грижа за качество е ключът към дългосрочните и успешни отношения с клиентите ви.

Свежест
0
Вкус
0
Качество
0

Възможности за разнообразие

С нашите сушени екзотични плодове разширявате асортимента си и предоставяте на клиентите си уникални опции за кулинарно творчество и здравословно хранене.

 1. Какви продукти предлагате?

  Предлагаме сушени екзотични плодове както на кубчета, така и на слайсове. Най-популярни сред нашите клиенти са: манго, бананов чипс, папая, ананас, помело, кокос, джиндифил.

 2. В какви разфасовки се предлагат?

  Почти от всички сушени екзотични плодове имаме разфасовки от 1 кг. и от 3 кг. Като имаме решения и за търговци, които предпочитат малките разфасовки. За тях сме подготвили разфасовки от 100 гр. и 180 гр. от избрани артикули.

 3. Съдържат ли захар?

  Някой от плодовете съдържат захар, други не. Имаме и някои по-различни продукти като например джинджифил с канела. За повече информация, разгледайте нашия електронен каталог.

 4. Цени и условия за поръчка.

  Свържете се с нас на имейл sales@thebestbg.com и ще ви изпратим ценова оферта. Заповядайте на място в нашия склад в гр. София, ул. Амстердам 16, Зеленчукова Борса Дружба, където можете да разгледате всички наши продукти и да получите информация относно нашите цени за търговци.