Печени ядки

 • Нашите печени ядки
 • Разфасовки
 • Ревюта от клиенти
 • Направи запитване
Нашите печени ядки
mеn-boxes

Премиум печени ядки

Предлагаме най-вкусните и качествени печени ядки, ние разбираме нуждите на търговците и сме тук, за да ви предоставим най-добрите продукти на пазара.

Нашите печени ядки се отличават с изключителен вкус и аромат. Техният натурален вкус се запазва и допълва чрез печенето, което ги прави идеални за онези, които ценят вкуса, аромата и равномерното изпичане.

В нашия каталог ще намерите разнообразие от печени ядки, включително бадеми, фъстъци, лешници, кашу, шам фъстък и много други. Този богат избор ви дава възможността да удовлетворите различните предпочитания на вашите клиенти.

С грижа за качеството и конкурентни цени, ние сме ваш надежден партньор за доставка на печени ядки. Нашата цел е да ви предоставим най-добрите продукти и услуги, които ще подпомогнат развитието на вашия бизнес и удовлетворят изискванията на вашите клиенти.

Разгледайте нашия каталог и се свържете с нас, за да направите поръчка и да осигурите на вашите клиенти най-вкусните и качествени печени ядки.

Защо да изберете нас?

 • Широка гама - Предлагаме разнообразие от продукти, които могат да задоволят различните вкусове и предпочитания на вашите клиенти.
 • Качество и безопасност - За нас качеството е на първо място. Всички наши продукти са произведени с внимание към детайла и в съответствие с високи стандарти за безопасност.
 • Конкурентни цени - Ние се ангажираме да ви предоставим конкурентни цени, които ще помогнат на вашия бизнес да поддържа добри маржове и да бъде по-конкурентоспособен на пазара.
 • Надежден партньор - С дългогодишен опит в сферата на търговията на едро, ние сме надежден и утвърден партньор за развитието на вашия бизнес.
 • Различни опаковки - Продуктите са опаковани в различни опаковки, което ви дава възможност да направите правилния избор за вашия бизнес.

Разфасовки
Създадохме различни опаковки, предлагайки ви възможността да изберете точно това, от което имате нужда.

Разбираме, че вашият бизнес се отличава с внимание към всеки аспект, включително и детайлите. Именно затова ние предоставяме разнообразие от опции за опаковка, които се адаптират към различните нужди и изисквания на нашите търговски партньори.

За тези от вас, които предлагат малки разфасовки, предлагаме опаковки от 100 гр. и 200 гр., които са удобни и функционални, гарантирайки, че вашите клиенти имат възможността да закупят точното количество, което искат.

А за търговците, предоставящи печени ядки насипно, нашите опции от 500 гр. и 1 кг. са идеални. Разбира се имаме и по-големи количества като 5 кг., 10 кг., 20 кг. и други. С широкия избор от разфасовки, покриващи абсолютно всички видове наши печени ядки се стараем да удовлетворим изискванията и предпочитанията на всички наши търговски клиенти, предоставяйки им възможността да предложат на своите клиенти най-добрите продукти в точното количество и опаковка, която те търсят.

Какви предимства имат различните разфасовки?

 • Лесно можете да удовлетворите различните желания на вашите клиенти.
 • Имате възможност за по-широка гама от продукти в магазина ви, което привлича различни видове клиенти.
 • С нашите разфасовки, можете да контролирате количеството и да оптимизирате инвентара си.
 • Различните разфасовки отразяват динамиката на съвременния търговски свят.
 • С нас, гъвкавостта и професионализмът винаги са на лице.

Ревюта от клиенти

Качествени и винаги пресни

С нашето сътрудничество с вас, ние несъмнено сме открили най-добрия доставчик на качествени продукти! Благодарим ви за вашата надеждност и отлично обслужване.

100% Препоръчвам

Без колебание препоръчвам вашите ядки и сушени плододве. С 100% увереност мога да кажа, че сме намерили надежден и невероятно качествен партньор. Надяваме се да продължаваме да работим все така добре заедно.

Най-добрите ядки на пазара!

Без съмнение, че вашият асортимент на ядки е най-добрият на пазара! Качеството, вкусът и разнообразието на продуктите ви просто ни впечатлиха.

Направи запитване

Готови сме да отговорим на всички ваши въпроси. Изпратете запитване сега.