Семена

Широк асортимент от вкусове

Предлагаме разнообразие от семена, които са перфектното допълнение към вашата продуктова линия. Слънчогледови семки, тиквени семки – както печени, така и сурови. В асортимента си имаме чиа, бяла киноа, черна киноа, червена киноа, ленено семе, маково семе, конопено семе, елда, сусам, царевица и други. С нас, вашите клиенти ще имат достъп до качествени семена, които ще подчертаят вкусовете и качеството на техните ястия.

Гарантирано качество

Нашето гарантирано качество е в основата на предлаганата от нас селекция от семена. Всеки продукт е внимателно подбран, преследвайки най-високите стандарти на качество и вкус. Ние сме ангажирани със стриктен контрол на суровините и производствения процес, което гарантира, че всеки продукт, който предоставяме, е отличаващ се с надеждност и изключителен вкус.

Гарантиран произход
0
Вкус
0
Качество
0

Възможности за разнообразие

Нашето разнообразие от семена, подходящи както за продажба насипно, така и в пакети, предоставя на вашия бизнес възможността да разширите асортимента си и да удовлетворите изискванията на всеки клиент.

 1. Какви продукти предлагате?

  Предлагаме сурови белени тиквени, сурови белени слънчогледови семки, печени тиквени семки, печен слънчоглед. Чиа, киноа, ленено семе, сусам, конопено семе, маково семе, зелена елда и други.

 2. В какви разфасовки се предлагат?

  Почти от всички семена имаме разфасовки от 500 гр. и 1 кг. Като имаме решения и за търговци, които предпочитат малките разфасовки. За тях сме подготвили разфасовки от 100 гр. от избрани артикули. Предлагаме и по-големи разфасовки като чували.

 3. Какъв произход са семената?

  Някой от семената са с произход България, а други внасяме от цял свят.

 4. Цени и условия за поръчка.

  Свържете се с нас на имейл sales@thebestbg.com и ще ви изпратим ценова оферта. Заповядайте на място в нашия склад в гр. София, ул. Амстердам 16, Зеленчукова Борса Дружба, където можете да разгледате всички наши продукти и да получите информация относно нашите цени за търговци.