Чипсове и крекери

Разнообразие от Вкусове

С нашия широк асортимент от чипсове и крекери винаги ще намерите идеалния вкус и текстура, които да удовлетворят вкусовете и предпочитанията на вашите клиенти. От солени до пикантни, от хрупкави чипсове до крекери и оризови ядки с невероятен вкус, ние предлагаме разнообразие, което прави вашия избор по-лесен и вашия бизнес по-привлекателен за всички любители на хрупкавите удоволствия.

Гарантирано качество

Нашият ангажимент към безупречния вкус и най-високи стандарти на качество за нашите чипсове, крекери и оризови ядки излъчва внимание и грижа за всеки продукт. Ние избираме само подбрани суровини и внимателно следим всеки етап на производствения процес, за да ви предоставим продукти, които ще задоволят и ще впечатлят вкусовете на вашите клиенти, като гарантираме, че качеството е винаги на върхово ниво.

Хрупкавост
0
Вкус
0
Качество
0

Уникални Вкусове

При нас ще откриете изискани комбинации и специално подбрани продукти, които ще внесат удоволствие във вашата продуктова гама и ще предложат на клиентите ви нещо уникално и вкусно.

 1. Какви продукти предлагате?

  Предлагаме царевични чипсове в различни форми - фунии, пръчици и други. Оризови ядки, известни като какино тане. Крекери с различни вкусове и цвят. Освен това в асортимента си имаме и различни миксове с царевичен чипс - парти миксове с бирен фъстък, пържена царевица и други.

 2. В какви разфасовки се предлагат?

  Стандартно царевичните чипсовете се предлагат в 150 гр. и 300 гр. Оризовите ядки се предлагат в 70 гр., 300 гр. и 11 кг. Нашите специално разработени парти миксове са в разфасовки от 180 гр. и 400 гр.

 3. Пресни ли са продуктите?

  Нашите продукти се отличават с това, че винаги са пресни и хрупкави и са с дълъг срок на годност. Постоянно се стремим да предлагаме свежи и вкусни продукти, които ще задоволят вкусовете и ще убедят в надеждността на продуктите.

 4. Цени и условия за поръчка.

  Свържете се с нас на имейл sales@thebestbg.com и ще ви изпратим ценова оферта. Заповядайте на място в нашия склад в гр. София, ул. Амстердам 16, Зеленчукова Борса Дружба, където можете да разгледате всички наши продукти и да получите информация относно нашите цени за търговци.