Мед и пчелни продукти

Широк асортимент от аромати и вкусове

В нашия широк асортимент от мед се крие истинският разнообразен свят от аромати и вкусове, който обогатява всяко меню и удовлетворява вкусовете на всеки клиент. От сладките нюанси на горския мед до ароматните нотки на липов и манов мед, нашите медове предлагат разнообразие, което ще допълни всяка закуска, десерт или чаша чай с несравним вкус и качество.

100% Български Натурален Мед

Нашата колекция от 100% български натурален мед представлява избор от най-добрите вкусове и аромати, произведени в забележителните планински и равнинни области на България. С гордост предлагаме нашите клиенти и търговски партньори изключителен мед, създаден от най-добрите билки на нашата природа. Нашата мисия е да ви предоставим уникални вкусове и богатство на аромати, които ще направят всяка хапка незабравима и ви дават възможност да наслаждавате на всички ползи на истинския натурален мед.

Натурален мед
0
Вкус
0
Качество
0

Възможности за разнообразие

С нашия богат асортимент от 100% български натурален мед, вашите възможности за разнообразие са неограничени. Предлагаме различни видове мед, всеки със свой уникален вкус и аромат, което ви позволява да задоволите разнообразните вкусове на вашите клиенти.

 1. Какви продукти предлагате?

  Предлагаме 100% истинкси български мед - Горски мед букет,  Натурален мед, Манов мед, Липов мед.

 2. В какви разфасовки се предлагат?

  Всички медове се предлагат в разфасовки от 450 гр. и 700 гр. За клиенти, които имат нужда от по-големи количества предлагаме и разфасовки от 5 кг.

 3. С какъв прозиход е меда?

  Нашия 100 % натурален мед е с гарантиран произход България.

 4. Цени и условия за поръчка.

  Свържете се с нас на имейл sales@thebestbg.com и ще ви изпратим ценова оферта. Заповядайте на място в нашия склад в гр. София, ул. Амстердам 16, Зеленчукова Борса Дружба, където можете да разгледате всички наши продукти и да получите информация относно нашите цени за търговци.